Exempel på företagspresentation

Nedan hittar du exempel på företagspresentation för ett konsultföretan inom el.

Företagspresentation

ELEN erbjuder elkonsulttjänster inom energi & elkraft, installation samt föreläsningar.

I oktober 2007 startades ELEN av Stefan Olofsson, Erik Ericsson och Andreas Svensson. Tiden går och ELEN växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.

Vi är det personliga konsultföretaget där närheten till kunden prioriteras. ELEN ska kännetecknas av att ge alla projektextra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Vi är en konsultbyrå som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.

Vi är en komplett elkonsult som jobbar inom alla spänningsområden. Vi har kompetensen inom bl. a. stamledningar, regionnät, lokalnät, lågspänningsnät, stationer, vindkraft, ställverk, kraft, belysning, teletekniska system, säkerhetssystem m.m. För mer information, se våra tjänsteområden energi & elkraft, installation samt föreläsningar.

VÅRT MOTTO ÄR FLEXIBILITET OCH ENKELHET.

Vi har vårt huvudkontor i Örebro och filialer i Borås, Uppsala, Växjö, Karlskrona samt Umeå.

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.